Masterpiece abonnement

For international subscribers (including shipping):

Inspiratie: https://www.instagram.com/masterpiececlearstamps/

Ben jij ook zo’n grote fan van de Masterpiece stempels? Goed nieuws! Vanaf nu (1 september 2019) kun je een abonnement afsluiten. Hiermee krijg je korting op de stempelset en heb jij als een van de eerste de stempelset in huis!

Het abonnement loopt via automatische incasso en wordt op de 15e van de maand geïncasseerd. De stempelset wordt vervolgens de 30 of 31e verstuurd zodat hij op de 1e bij jou in de bus ligt.

Wat zijn de kosten?
Een 6 maanden abonnement kost €16,50 per maand (inclusief verzendkosten van €2,61) dat is 6% korting op de reguliere prijs.
Een 12 maanden abonnement kost €15,- per maand (inclusief verzendkosten van €2,61) dat is 15% korting op de reguliere prijs.

Wat moet ik doen?
Hieronder staan 4 linken die je kunt volgen. Via deze link kom je bij het aanmeldformulier dat je invult. Lees hieronder even goed welk formulier je kiest! Zorg er ook voor dat je gegevens correct zijn zodat de stempelset ook goed aan komt. Na het invullen en versturen van het formulier ontvang je een e-mail die je even moet bevestigen of (indien je tussen de 15e en de 1e van de volgende maand afsluit is je betaling de bevestiging). En dan ben je officieel Masterpiece abonnee! Hoe leuk 🙂 Daarna….afwachten tot de 1e van de maand en heel blij je pakketje open maken!

Welke link kies ik?
Er zijn 2 verschillende abonnementen (zoals je gelezen hebt). Kies eerst welk abonnement je wilt afsluiten: 6 maanden of 12 maanden en kies daaronder de link. Indien je tussen de 15e t/m de 29e van de huidige maand je abonnement afsluit kies je de link die hierbij staat. Als je tussen de 30e van de huidige maand t/m 14e van de volgende maand je abonnement afsluit kies je voor deze link.

Voorbeeld/uitleg: de incasso’s vinden plaats in de nacht van de 14e op de 15e van de maand. Dus als je op/na de 15e van de maand je abonnement wilt afsluiten gaat deze niet meer mee in het proces. Dan kies je voor de link na de 15e en dan vindt de eerste incasso direct plaats zodat je wel op de 1e je stempelset toegestuurd krijg. Als je bijv. op 16 augustus je abonnement afsluit kies je voor de link na de 15e en wordt er direct het bijbehorende bedrag geincasseerd. Op 1 september ontvang je dan je eerste stempelset. En vervolgens wordt op 15 september het bedrag voor 1 oktober automatisch geincasseerd.

Mocht je tussen de 30e en de 14e van de maand je abonnement afsluiten dan wordt er geen bedrag geïncasseerd. Dit gebeurt gewoon op de 15e van de maand en jij ontvangt de stempelset op de 1e van de daarop volgende maand.

Mandaat afgeven
Nadat je je hebt aangemeld krijg je een e-mail die je moet bevestigen. Hiermee bevestig dat je akkoord gaat met de automatische incasso. Vergeet dit niet!

Link voor een 6 maanden abonnement (zie uitleg):
Tussen 30e van de huidige maand t/m de 14e van de volgende maand
klik hier
Tussen de 15e t/m de 29e van de huidige maand
klik hier


Link voor een 12 maanden abonnement (zie uitleg):

Tussen de 30e van de huidige maand t/m de 14e van de volgende maand
klik hier
Tussen de 15e t/m de 29e van de huidige maand
klik hier

Tijdens je abonnement ben je betalingsplichtig voor het bedrag zoals in het formulier aangegeven. Als je abonnement na 6 of 12 maanden afloopt blijft het doorlopen tot wederopzegging. Dit kan vanaf dat moment maandelijks gedaan worden door een e-mail te sturen naar femkekokke@gmail.com.

Mochten er vragen zijn? Mail dan even naar femkekokke@gmail.com.

LET OP! Het is niet mogelijk om bestellingen te gecombineerd te versturen. De verzendkosten voor de stempelset zijn minimaal berekend!