Online workshop Mini-album

Online workshop Mini-album

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Lessen

7. Scrapbooking, let’s go

En dan zijn we alweer bij de laatste stap aangekomen. Wel de langste stap, vandaar dat ik het proces heb opgedeeld in 3 video's die x4 versneld zijn.

1. Intro mini-album

In deze eerste "les" laat ik je het eindresultaat zien! Het boekje dat ik gemaakt het voor deze online workshop. Tevens vindt je hieronder alle foto's van het album + de afmetingen van alle pagina's en papier & de materialenlijst.

3. Inserts/pagina’s maken

In de volgende stap gaan we onze pagina's snijden en vouwen. De video is real time opgenomen zodat je goed ziet hoe ik dit gedaan heb!

4. Cover pimpen

We hebben natuurlijk al een hele mooie cover, maar deze mag nog wel wat extra's krijgen. Vandaar dat ik je in deze video laat zien hoe je hem een beetje kunt pimpen!

5. Fotobewerking & fotostrip maken

Met behulp van een aantal apps op mijn iphone (helaas ben ik geen samsung gebruiker) laat ik je zien hoe ik mijn foto's bewerk en een fotostrip maak!

6. Leuke tips voor het album

In deze "les" laat ik je zien hoe je nog wat leuke elementen (embellishments) kunt maken voor het opleuken van je album.

2. Aan de slag met de cover

In deze "les" gaan we aan de slag met het maken van de cover van ons album. In de video's leg ik stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. In de intro les vindt je tevens de afmetingen. Deze staan ook in de video's :)